КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Броварська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 01:46

    Головна » Архів матеріалів
    Переглядів: 769 | Додав: adminbrov | Дата: 22.10.2012

      У старій частині Броварів, у приміщенні колишнього військкомату, відкрився ще один освітній осередок творчої, наукової та професійної самореалізації молоді – філія Броварського навчально-виховного об’єднання. В урочистій церемонії відкриття взяли участь міський голова Ігор Сапожко та його заступник з гуманітарних питань Лариса Виноградова.

    – Приміщення по вулиці М. Лагунової, 17-А стало для нас замалим, адже ми постійно впроваджуємо нові форми роботи, все більше дітей приходить до навчально-виховного об’єднання, отож назріло питання стосовно розширення закладу, – розповідає директор БНВО Ірина Ткачук. – Ми звернулися до І ... Читати далі »
    Переглядів: 599 | Додав: adminbrov | Дата: 24.09.2012

     Голова Федерації профспілок України, керівник спільного представницького органу профспілок Юрій Кулик разом із головами профспілок бюджетної сфери звернувся до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з питання, що викликає гостре занепокоєння всіх працівників бюджетної сфери – удосконалення оплати праці.

    У зверненні зазначено про підтримку профспілками процесу реформування оплати праці в бюджетній сфері, започатковану Урядом, та звернуто увагу на формальне відношення окремих центральних органів виконавчої влади до цього питання.

    Також мова йде, зокрема, про недосконалість розробленого відповідним міністерством проекту Методики віднесення посад праців ... Читати далі »
    Переглядів: 467 | Додав: adminbrov | Дата: 24.09.2012

       Постанова Правління ФСС з ТВП від 31.07.2012 р. №43 «Про внесення змін до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25 лютого 2009 року №12»

          Правління ФСС з ТВП постановою від 31.07.2012 р. №43 внесло зміни до Порядку отримання застрахованими особами і членами їхніх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з ... Читати далі »

    Переглядів: 693 | Додав: adminbrov | Дата: 20.09.2012


      14.09.2012

    Шановні броварчани!

    Від імені міської ради та її виконавчого комітету, від мене особисто прийміть найщиріші вітання з 382 річницею нашого прекрасного міста!

    Не одне покоління сумлінно трудилося на благо наших рідних Броварів, вкладало у них усе багатство душі, свій талант і вміння. Гідно перейняли естафету попередників ті, кому судилося долею тут жити, навчатися і працювати сьогодні, розбудовувати місто для себе, дітей своїх і онуків. Тому День народження нашого міста, нехай символічний - це свято родинне і водночас особисте для кожного. У такі хвилини особливо відчувається зв`язок ... Читати далі »

    Переглядів: 773 | Додав: adminbrov | Дата: 17.09.2012

      31 травня на телеканалі КДРТРК (м. Київ) вийшла в ефір профспілкова телепрограма «Час країни. Соціальні аспекти».

    Гостем студії був заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Романюк, який окреслив основні вектори діяльності Профспілки щодо вирішення проблем спілчан у контексті сьогодення країни. ( http://www.youtube.com/watch?v=bgLpmj46hlk)

    Переглядів: 604 | Додав: adminbrov | Дата: 06.06.2012

              Працівникам, які мають дітей надається додаткова відпустка відповідно до ст. 19 Закону України «Про відпустки» тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів. 

    За наявності кількох підстав, її загальна тривалість не може перевищувати 17 календарних днів.

    Зважаючи, що ця відпустка є соціальною, її надають не за робочий, а за календарний рік.

    Надання такої відпустки не залежить від того скільки часу пропрацювала особа, яка має на неї право.

    Отже, працівник має право на отримання такої відпустки і до настання шестимісячного терміну роботи на підприємстві, установі, організац ... Читати далі »

    Переглядів: 947 | Додав: adminbrov | Дата: 29.05.2012

            Президент України Віктор Янукович доручив вжити низку заходів для належного оздоровлення та відпочинку дітей у 2012 році, а також вирішення пріоритетних завдань, спрямованих на зміцнення їх здоров'я.

    Згідно з дорученням, Прем’єр-міністр Микола Азаров має забезпечити своєчасну підготовку і проведення заходів із сприяння літньому відпочинку та оздоровленню дітей. Йдеться насамперед про тих, хто потребує особливої соціальної уваги та підтримки - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, бездоглядні та безпритульні діти, інваліди, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи, постраждалі внаслідок стихійного лиха аб ... Читати далі »

    Переглядів: 526 | Додав: adminbrov | Дата: 25.05.2012

     

      12 травня в Броварах, на стадіоні «Спартак», відбувся загальноміський випускний вечір. Святковою ходою доріжками стадіону пройшли випускники 2012 року.

    З вітальним словом та побажанням подальших успіхів до них звернулися виконуючий обов’язки міського голови - заступник міського голови Василь Андрєєв та депутат Броварської міської ради Сергій Федоренко. 608 випускників, з них 29 золотих медалістів, 11 срібних та 12 найбільш активних випускників у громадському житті школи та міста, були відзначені цінними подарунками від міського голови І ... Читати далі »

    Переглядів: 697 | Додав: adminbrov | Дата: 17.05.2012

        Понад десять років в Україні триває робота над новим трудовим законодавством. Діючий Кодекс законів про працю не відповідає новим соціально-економічним реаліям, зокрема це стосується змін у економіці, у структурі і формах зайнятості населення, оплаті і умовах праці, методах соціального захисту працівників тощо.

    У сфері трудових відносин потрібні законодавчі зміни і соціальним партнерам після тривалих дискусій вдалося збалансувати свої інтереси у проекті нового Трудового кодексу, який вже в черговий раз внесено на розгляд до Верховної Ради.

    До остаточного ухвалення цього важливого документу є ще час і профспілки ... Читати далі »

    Переглядів: 557 | Додав: adminbrov | Дата: 14.05.2012

    « 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 19 20 »
    Профспілка працівникв освіти і науки України © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz