КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Броварська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 00:21

    Головна » 2014 » Січень » 20 » Відкриття плавального басейну «Купава».
    16:13
    Відкриття плавального басейну «Купава».

     У Броварах, після реконструкції,  урочисто відкрито плавальний басейн «Купава», який є  однією з головних спортивно-оздоровчих баз збірних команд України з плавання, стрибків у воду та водного поло.  В урочистому відкритті взяли участь Прем’єр-міністр України Микола Азаров, Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, Броварський  міський голова Ігор Сапожко, , інші поважні гості з Кабінету Міністрів України, Київської обласної, міської та районної рад.

    Відповідно до проекту «Купаву» приведено у відповідність до нормативів бази олімпійської та паралімпійської підготовки. Оновлений  басейн «Купава» є сучасною спортивною спорудою із реконструйованими трьома ваннами: для спортивних змагань та зміцнення здоровʼя населення довжиною 50 метрів, учбовою для школярів та ванною для немовлят. Тут замінено покрівлю, передбачені необхідні для параолімпійців підйомники, оздоблені сучасними матеріалами душові та роздягальні.  Потужність басейну забезпечують реконструйовані інженерні мережі: особливо це стосується вентиляційної системи, водопідготовки, сучасної системи опалення.

    Колядками та щедрівками  привітали учасників урочистостей вихованці  театру народної пісні «Слов`яночка» Будинку дитячої та юнацької творчості. З нагоди Різдвяних свят Прем’єр-міністр України та почесні гості вручили дітям солодкі подарунки. «Я гадаю тепер, навіть ті, хто ще не вміє плавати, має змогу цьому навчитися у сучасному плавальному комплексі»,- зазначив Микола Янович.  Він, разом з іншими, оглянув споруду, а також зайняв місце на трибунах, аби переглянути перші символічні запливи плавців басейну «Купава».

    Переглядів: 572 | Додав: adminbrov | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівникв освіти і науки України © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz