КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Броварська міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:12

    Головна » 2012 » Вересень » 24 » Філія НВО зустрічає дітей
    17:41
    Філія НВО зустрічає дітей
      У старій частині Броварів, у приміщенні колишнього військкомату, відкрився ще один освітній осередок творчої, наукової та професійної самореалізації молоді – філія Броварського навчально-виховного об’єднання. В урочистій церемонії відкриття взяли участь міський голова Ігор Сапожко та його заступник з гуманітарних питань Лариса Виноградова.

    – Приміщення по вулиці М. Лагунової, 17-А стало для нас замалим, адже ми постійно впроваджуємо нові форми роботи, все більше дітей приходить до навчально-виховного об’єднання, отож назріло питання стосовно розширення закладу, – розповідає директор БНВО Ірина Ткачук. – Ми звернулися до Ігоря Сапожка з проханням відкрити філію НВО, яка працюватиме для тих, хто, передусім, проживає в районі старого міста. Міський голова визнав нашу пропозицію слушною, адже йдеться про дітей, їхнє виховання, розвиток здібностей. І ось всі ремонтні роботи позаду, ми святкуємо новосілля.

    Нині в оновлених кабінетах розташувався центр позашкільної освіти, де для школярів працюють гуртки художньо-естетичного та декоративно-ужиткового напрямку, хореографія, журналістика, фотостудія, історично-технічне стендове моделювання. Завдяки підтримці депутатів міської ради, юні броварчани отримали Міський територіальний осередок Малої академії наук України, який діятиме на базі НВО.

    Також сюди батьки можуть приводити дітей віком 5–6 років – у Центр розвитку дитини, де впродовж 3–6 годин на день з ними займатимуться досвідчені вихователі. Тут проводять заняття як загальної підготовки до школи, так і всебічного розвитку: «Я у світі», образотворче мистецтво, іноземна мова, хореографія, спортивні ігри й розваги.

    Загалом у цьому закладі працюватимуть 20 керівників гуртків і вихователів. Тож усіх охочих подивитися розклад роботи нової філії НВО, поспілкуватися з викладачами, записатися у гуртки – чекають за адресою: вул. Київська, 1.
    Переглядів: 591 | Додав: adminbrov | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівникв освіти і науки України © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz